Verzending &
Levertijd

Wat is de levertijd voor fashion items?

We werken met de grootste zorgvuldigheid aan het verzendklaar maken van elke bestelling.
Ons streven is jouw pakket binnen 2 tot 4 werkdagen thuis te laten bezorgen, tenzij we een andere datum met je hebben afgesproken. Bestel je in het weekend, vanaf vrijdag 15.00 uur tot en met zondag, dan bezorgen we de bestelling op dinsdag of uiterlijk woensdag.

Wat is de levertijd voor interieur items?

Onder de producten kun je de verwachte levertijd zien. Deze verwachte levertijd is tevens vermeld in de orderbevestiging die je per mail ontvangt, zodra de bestelling is geplaatst. Voor grotere interieur items kan de verzending iets langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de fashionitems bedragen €4,95. Deze ontvang je in een mooie doos van La Vanil.

Voor de grotere interieur items zijn de verzendkosten €6,95 voor pakketten onder de 10 kg. Deze worden in een grote doos stevig en beschermd ingepakt en aangetekend verstuurd.

Voor pakketten met nog grotere afmetingen of boven de 23 kg kost het versturen €14,95. Ook deze pakketten worden aangetekend verstuurd.

Mijn levering duurt langer dan verwacht, wat nu?

Wanneer de levering onverwachts langer duurt dan gepland, hoor je dat zo snel mogelijk. Op dat moment kunt je, indien gewenst, afzien van de aankoop en ontvangt je direct het geld retour. Wanneer we een besteld product onverwachts niet meer kunnen leveren, krijg je het geld terug.

Niet gevonden wat
je zocht?

Niet gevonden
wat je zocht?