Betaling

Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf aangeven op welke wijze je wilt betalen. Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

iDeal
Direct betalen met iDeal. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

PayPal
Als je een PayPal-rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal. Je PayPal-account koppel je eenvoudig aan je betaalrekening of creditcard. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Internationaal te gebruiken.

Sofort Klarna
Een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt.
Betaal gemakkelijk en veilig middels een overschrijving via het online banksysteem van Klarna. Je hebt geen account of creditcard nodig.

Achteraf betalen met Klarna
Je kunt je bestelling achteraf betalen met Klarna. Je ontvangt na verzending van de bestelling een digitale factuur welke je binnen 30 dagen moet voldoen.
o Bij het afrekenen voert Klarna direct een automatische gegevenscontrole uit. Mocht je betalingsverzoek onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling uiteraard alsnog afrekenen met een van de andere betaalmethodes
o Meer informatie kun je vinden in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Ik heb een giftcard ontvangen, hoe kan ik hiermee afrekenen?

Gefeliciteerd! Je hebt een La Vanil Giftcard cadeau gekregen. Ontzettend leuk om jezelf te verwennen met een of meerdere items uit onze collectie. Vul bij de kassabon de unieke code van jouw Giftcard in om deze te kunnen verzilveren. Jouw Giftcard is 12 maanden geldig na de datum van ontvangst. De code moet in 1 keer besteed worden. Giftcards of de restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

Hoe kan ik een kortingscode toepassen?

Heb jij een unieke kortingscode ontvangen? Voer na het plaatsen van jouw bestelling de kortingscode in bij de kassabon. De korting wordt van het totaalbedrag getrokken.

Ik wil als bedrijf (groter) inkopen

Wanneer je als bedrijf graag meerdere artikelen wilt inkopen of projectmatig wilt inkopen, kan dat zeker. Je kunt je bestelling plaatsen onder je bedrijfsnaam en ontvangt dan altijd een gespecificeerde factuur. Heb je specifieke wensen, neem contact met ons op door te mailen naar contact@la-vanil.com.

We helpen je graag verder.

Niet gevonden wat
je zocht?

Niet gevonden
wat je zocht?