La Vanil logo

Geïnspireerd op onze natuur. Waar dan ook op de wereld. Het gevoel van de zon op je huid, de stralen die je woonkamer verlichten, warme kleuren van de bergen en bossen. Unieke organische vormen van alles wat leeft.

Brand concept

Het omarmen van imperfectie en de schoonheid hiervan zien. Deze levensfilosofie heeft een voorliefde voor de natuur. De kunst van organische vormen van onze aarde, het natuurlijke kleurenpalet en de pure materialen. Dit allen draagt bij aan een gevoel van rust en warmte. Een plek om tot jezelf te komen.

De natuur is het ultieme ‘nu’. Leef in het heden. Niet in het

verleden of de toekomst. Vertaald naar design: een voorwerp hoeft nooit perfect te zijn. Rauwe structuren en asymmetrie zijn mooi. Natuurlijke materialen leven, zoals hout en steen. Handwerk van mensen maakt een product authentiek en voelbaar. Wabi Sabi gaat samen met een holistische denkwijze. De eenheid van alle elementen bijelkaar, zorgen voor balans.

Brand concept - The La Vanil living
Brand concept - The La Vanil living

The La Vanil living

Deze Wabi Sabi filosofie is duidelijk voelbaar in de basis van La Vanil. De elementen worden gecombineerd met een vleugje elegantie voor een sterke vrouwelijke touch. In de collecties zullen elegante details terug te vinden zijn, door een afwerking met brons – messing of de keuze uit luxere hoogwaardige stoffen. La Vanil voor de zelfbewuste vrouw van deze tijd!

Wij werken samen met fijne leveranciers die zichzelf blijven uitdagen in het produceren van stijlvolle producten aansluitend bij de nieuwste trends.

HARMONY OF THE FRENCH RIVIERA

Een overweldigend gevoel van vrijheid. De schoonheid & kunst van onze natuur. Ieder uitzicht is als een schilderij met een prachtige compositie. De bergreliëfs, de ruwe rotspartijen en de blauwe kustlijn. Het buitenleven vol met levensgenieters op iedere hoek.

The harmony of the French Riviera. Franse architectuur verrijkt met Italiaanse invloeden. Stijlvolle elegantie in combinatie met de puurheid van de natuur. Een frisse bries door je haar. Dat is het hart van de Franse Riviera. Bring this feeling to your home with La Vanil.